Ege Postası
Geri

Soyer’den Başkan Sengel’e tam destek 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk’ta yapılması planlanan Jeotermal Enerji ve Mermer Ocakları hakkında flaş bir açıklama yaptı. Başkan Soyer, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e destek olacağını dile getirirken, “Sürece somut olarak da gireceğiz. Bize ihtiyaç duyulan noktada yanında olacağız” dedi.   Soyer’den Başkan Sengel’e tam destek 
Soyer’den Başkan Sengel’e tam destek 
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2019 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Selçuk’ta Belevi- Şirince arası jeotermal enerji ve mermer ocaklarının yapılması için atılan adımlar tartışılmaya devam ederken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e destek geldi.

Mahalle muhtarları ve çevreciler, İzmir Valiliği'ne, çekincelerini içeren dilekçeyle başvuruda bulunurken, son günlerde kamuoyunda tartışılan konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Soyer, “Sonuna kadar destek olacağım. Filiz Başkan’ın yanındayım. Sürece somut olarak da gireceğiz. Filiz Başkan nerede ihtiyaç duyuyorsa destek olacağız.  Konuyu o biliyor daha çok. Detayları ondan alırsınız ama bize nerde ihtiyaç duyuyorsa yanındayız” ifadelerini kullandı. 

Buca'dan Selçuk'a selam olsun

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Selçuk Belediye Başkanı Sengel’e destek oldu. Başkan Kılıç, “Kaynaklar'ı, Kırıklar'ı, Şirince'yi, Kazdağları’nı, Salda Gölü'nü ve daha nice doğal güzelliğimizi, canlıların yaşam alanlarını, yeşili her zaman savunmaya devam edeceğiz. Buca'dan da, Selçuk'a, Şirince'ye selam olsun. Yanınızdayız!” dedi.

Sengel'e bir destek de Ödemiş Belediye Başkanı Eriş’ten

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Selçuk Şirince’de yapılacak mermer ocağı için mücadele eden Şirince Türetim Derneği başlattığı kampanyaya ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e destek olmak amacıyla mesaj yayınladı.

Başkan Eriş, çevremizi, toprağımızı, suyumuzu, havamızı korumak adına geçmişte nasıl bir duruş sergilemişsek bugün de Küçükmenderes Havzası olarak, kardeşliğimizi, birlikteliğimizi hep birlikte göstereceğiz” dedi.

Başkan Mehmet Eriş; “Bozdağlar'daki altın madeni arama ve açma  çalışmalarına karşı çevremizi, toprağımızı, suyumuzu, havamızı korumak adına geçmişte nasıl bir duruş sergilemişsek bugün de Kaz Dağları için, Şirince için veya jeotermal santrallerle inanılmaz tahrip olan Aydın Ovası için yine ayaktayız. Çevreyi hor gören geleceği zor görür. Küçükmenderes Havzası olarak birlikteliğimiz, kardeşliğimiz her konuda devam edecek” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası